donderdag, november 30, 2006

Obs De Schakel Hoogezand genomineerd voor leren ondernemen prijs!

Tot grote vreugde werden wij gisteren gebeld, met de medeling dat wij genomineerd zijn voor de leren 0ndernemen prijs. Het is een fantastisch gevoel dat niet alleen de bedenkers en de kinderen onze lesmethode een goed "ding" vinden, maar dat ook een deskundige jury er blij van wordt.

Ik word iedere keer weer blij als ik zie dat kinderen ondernemender zijn dan iedereen van te voren verwacht. Kijk bijvoorbeeld ook een naar de website van:

Het ruimteschip

Hierin ziet u de groep van meester Martijn die ook hard en gefundeerd met het ondernemerschap bezig is.

Hieronder een stukje van het persbericht:

Leren Ondernemen Prijzen: drie van de twaalf genomineerden uit noorden
Op woensdagmiddag 13 december worden in de Fabrique in Utrecht de Leren Ondernemen Prijzen uitgereikt. De prijzen worden uitgereikt aan scholen die ‘leren ondernemen’ het beste hebben vormgegeven in hun onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Drie van de in totaal twaalf genomineerden zijn afkomstig uit de noordelijke drie provincies.
De genomineerden uit het noorden zijn
OBS De Schakel, Hoogezand (categorie primair onderwijs): ondernemen op de basisschool: hoe verdien je met je klas geld voor een speeltoestel voor de kleuters? Meester Corjan van der Veen verbaast zich over de ondernemersgeest van zijn kids. http://www.deschakelhoogezand.nl/, http://multiflexplacemats.blogspot.com/

Het is een grote eer om bij de beste 3 scholen van Nederland te mogen horen op het gebied van ondernemerschap in het Primair Onderwijs.

Meester Corjan

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben erg trots op jullie prestaties als leerlingen uit groep 8. Jullie staan momenteel goed voor de indruk op de klanten. En moge jullie trots op jezelf zijn.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Meester moet het geen homepage zijn met links naar de andere pagina's zoals we hebben een LOGO apart enzo en niet alles op 1 pagina?? Groetjes: ........

Anoniem zei

Cool hoor deze website!! Groetjes, een leerling uit Het Ruimteschip

Anoniem zei

Vet mooie site!! En top dat jullie gewonnen hebben!

Anoniem zei

Mooie site hoor .. en de speciale groetjes aan Reinier!!

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de Leren Ondernemen Prijs 2006! Zeker door jullie verdiend!